Examen Basisveiligheid (VCA-1)
Doelgroep

Medewerkers die dit certificaat nodig hebben in hun werkomgeving (b.v. in de petrochemische industrie, bouw of groenvoorziening).

Inhoud cursus

De volgende onderwerpen komen in het examen aan de orde: - Arbowet en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkvergunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

1 uur

Plaats

Terneuzen, Oosterhout en op aanvraag op alle locaties mogelijk.

Examen

Het examen ( VCA Basis) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 40 vragen en u heeft hiervoor maximaal 60 minuten. Zoals bij alle VCA Basis examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord.

Kosten

€ 69,50 p.p. exclusief 21% BTW

VCA
Inschrijven

Cursus dagen
2019-11-20 nov (DINS Safety Training Oosterhout)2019-11-21 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2019-12-12 dec (DINS Safety Training Terneuzen)2019-12-19 dec (DINS Safety Training Terneuzen)
footer