Werken aan Twin Ferrule Fittingen
Doelgroep

.Medewerkers die op een (petrochemisch)bedrijfsterrein twin ferrule fittingen dienen te (her)monteren.

Inhoud cursus

Leerdoel: Het op de juiste wijze kunnen (her)monteren van Instrumentatiefittingen (twin ferrule) en het herkennen van andere types en merken om te voorkomen dat onderdelen door elkaar worden gebruikt. Theorie: • doelstelling; • veiligheid; • type fittingen; • buis aspecten; • materiaalbehandeling; • montagevoorschriften. Praktijk: • het herkennen van verschillende merken, maten en materialen; • het maken van een werkstuk volgens werkopdracht; • montageoefening met drie verschillende fittingen.

Duur

2 dagen

Plaats

Terneuzen

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat “Werken aan Twin Ferrule Fittingen" H-WIF-PC-0707 U dient in het bezit te zijn van een geldig VCA Basisveiligheid diploma om deel te kunnen nemen aan dit examen

Kosten

Op aanvraag

SSVV Opleidingen (SOG)
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer