Hijsbegeleider TCVT
Doelgroep

Riggers (hijsbegeleiders) zijn verantwoordelijk voor het belangrijkste deel van het verticaal transport: het aanslaan en begeleiden van de last. De machinist in de kraan is overgeleverd aan de kwaliteiten van de rigger.

Inhoud cursus

Tijdens deze opleiding wordt aandacht besteed aan de communicatie middels hand- en armsignalen met de machinist, het aanslaan van de last en het inspecteren van hijsgereedschappen. Van onze zeer ervaren instructeurs ontvangen de toekomstig hijsbegeleiders tevens handige praktijktips.

Duur

Voor ervaren medewerkers 4 dagen inclusief examen Voor onervaren medewerkers 6 dagen inclusief examen

Plaats

DINS Safety training te Terneuzen

Examen

Hijsbegeleider TCVT/W4-08

Kosten

Op aanvraag

Hijsen & Rigging
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer