Basisveiligheid ( VCA-1) ééndaagse cursus met aansluitend examen CCV
Doelgroep

Medewerkers die dit certificaat nodig hebben in hun werkomgeving. ( b.v. in de petrochemische industrie, bouw of groenvoorziening)

Inhoud cursus

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: - Arbowet en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkvergunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen, Oosterhout, Uden of incompany

Examen

Het examen ( VCA Basis) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 40 vragen en u heeft hiervoor maximaal 60 minuten. VCA Basis examens moeten 65% van de vragen goed worden beantwoord.

Kosten

€ 169,50 p.p., exclusief 21% BTW. Inclusief lunch, cursusboek en examen

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
2018-12-13 dec (DINS Safety Training Terneuzen)
footer