Machinist grondverzetmachine met hijsfunctie - TCVT
Doelgroep

Personen die reeds werken als machinist op een grondverzetmachine en naast de grondverzetwerkzaamheden ook hijswerkzaamheden moet verrichten >10 ton/meter, dienen conform de huidige wettelijke regels (Arbeidsomstandighedenwet) in het bezit te zijn van het vakbekwaamheidscertificaat van TCVT (Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport).Deze opleiding is bedoeld voor de toekomstige machinist grondverzetmachine met hijsfunctie.

Inhoud cursus

De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Onder andere worden de volgende onderwerpen behandeld: •Communicatie •Hijswerkzaamheden •Hijsgereedschap (aanslaan van lasten) •Onderhoud aan materieel (dieselmotoren, hydraulica) •Besturen en plaatsen van de machine •Praktijktips •Veiligheid en Arbo •Milieuverantwoord werken

Duur

6 dagen exclusief examen

Plaats

Ede.

Examen

Indien het theorie- en praktijkexamen met positief gevolg wordt afgesloten, komt de kandidaat in het bezit van het vakbekwaamheidscertificaat Machinist Grondverzetmachine met hijsfunctie (TCVT/W4-05).

Kosten

Op aanvraag.

Hijsen & Rigging
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer