Machinist verreiker met hijsfunctie > 10 ton/meter - TCVT
Doelgroep

Personen die willen gaan werken als machinist op een verreiker in de bouw en hijswerkzaamheden moeten verrichten >10 ton/meter, dienen conform de huidige wettelijke regels (Arbeidsomstandighedenwet) in het bezit te zijn van het vakbekwaamheidscertificaat van TCVT (Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport).

Inhoud cursus

Bij deze opleiding worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: •Communicatie •Hijswerkzaamheden •Onderhoud aan materieel •Besturen en plaatsen van de machine •Praktijktips •Veiligheid en Arbo •Veilig werken met hoogwerkerbak* •Veilig werken met vorkenbord (heffen)* •Milieuverantwoord werken (* geen TCVT-eindterm).

Duur

8 dagen exclusief examen.

Plaats

Op aanvraag

Examen

Indien het theorie- en praktijkexamen met positief gevolg wordt afgesloten, komt de kandidaat in het bezit van het TCVT-vakbekwaam-heidscertificaat Machinist Verreiker met hijsfunctie > 10 ton/meter ( TCVT/W4-07).

Kosten

Op aanvraag.

Hijsen & Rigging
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer