Machinist autolaadkraan met hijsfunctie > 10 ton/meter - TCVT
Doelgroep

Personen die willen gaan werken als machinist op een autolaadkraan (ALK) in de bouw, dienen conform de huidige wettelijke regels (Arbeidsomstandighedenwet) in het bezit te zijn van het vakbekwaamheidscertificaat van TCVT (Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport).

Inhoud cursus

Bij deze opleiding worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: •Communicatie •Hijswerkzaamheden •Onderhoud aan materieel •Besturen en plaatsen van de machine •Praktijktips •Veiligheid en Arbo •Milieuverantwoord werken

Duur

7 dagen.

Plaats

Op aanvraag.

Examen

Indien het theorie- en praktijkexamen met positief gevolg wordt afgesloten, komt de kandidaat in het bezit van het vakbekwaamheidscertificaat Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie (TCVT/W4-04).

Kosten

Op aanvraag.

Hijsen & Rigging
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer