Deskundig Asbest Verwijderaar Herhaling (DAV)
Doelgroep

Bezitters van een DAV-certificaat met een geldigheid van 3 jaar dat dreigt te verlopen en die willen worden bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en wet- en regelgeving.

Inhoud cursus

Theorie: ◦Veiligheidsaspecten bij een asbestsanering ◦Veilig gebruik van gereedschap en apparaten ◦Gezondheidsaspecten ◦Adembeschermingsapparatuur ◦Onderdrukmachines en beschermende kleding ◦Inleiding werkplan en DTA ◦Asbest herkenning ◦Wetgeving ◦De asbestsanering en de rol van de saneerder Praktijk: ◦De decontaminatieprocedure ◦Hanteren van adembeschermingsmiddelen ◦Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen ◦Het gebruik van onderdrukmachines ◦Het verpakken van asbest ◦Het aansluiten van het watermanagement systeem

Duur

1 dag.

Plaats

Vianen en Spijkenisse

Examen

De cursus wordt afgesloten met een onafhankelijk examen 'DAV' conform de SC 520. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een certificaat met een geldigheid van 3 jaar. Het examen wordt afgenomen door IBEX, Instituut voor Beroepsexamens. De duur is ca. 1 dagdeel. De examenprijs is € 455,00 per persoon, exclusief 21 % BTW. Dit bedrag is inclusief afdracht, pasje op creditcard formaat en lunch. Het certificaat wordt uitgegeven door IBEX Certificatie.

Kosten

Op aanvraag

Asbest & Overige
Inschrijven
footer