Deskundig Asbest Verwijderaar Basis (DAV)
Doelgroep

Medewerkers die gaan werken als asbestverwijderaar.

Inhoud cursus

Theorie: ◦Wat is asbest? ◦Veiligheidsaspecten bij een asbestsanering ◦Veilig gebruik van gereedschap en apparaten ◦Gezondheidsaspecten ◦Adembeschermingsapparatuur ◦Onderdrukmachines en beschermende kleding ◦Inleiding werkplan en DTA ◦Asbest herkenning ◦Wetgeving ◦De asbestsanering en de rol van de medwerkers Praktijk: ◦De decontaminatieprocedure ◦Hanteren van adembeschermingsapparatuur ◦Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen ◦Het gebruik van onderdrukmachines ◦Het verpakken van asbest ◦Het aansluiten van het watermanagement systeem

Duur

2 dagen.

Plaats

Vianen en Spijkenisse

Examen

De cursus wordt afgesloten met een onafhankelijk examen 'DAV' conform de SC 520. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een certificaat met een geldigheid van 3 jaar Het examen wordt afgenomen door IBEX, Instituut voor Beroepsexamens. De duur is ca. 1 dagdeel. De examenprijs is € 645,00 per persoon, exclusief 21 % BTW. Dit bedrag is inclusief afdracht, pasje op creditcard formaat en lunch. Het certificaat wordt uitgegeven door IBEX Certificatie.

Kosten

Op aanvraag

Asbest & Overige
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer