Rijvaardigheid HNR Vrachtauto (V01)
Doelgroep

Vooral chauffeurs hebben met een juiste, getrainde rijstijl invloed op het brandstofgebruik. De rijstijl van het nieuwe rijden (HNR V01) combineert brandstofbesparing en veiligheid op optimale wijze. Integratie van HNR (V01) in de bedrijfsvoering levert een structurele kostenbesparing op, in combinatie met veilig en comfortabel rijden. De code V01 is in overeenstemming met de Nascholing Code 95 voor beroepschauffeurs.

Inhoud cursus

•Principe van specifiek brandstofgebruik •Brandstofbesparende rijstijl •Voertuig en chauffeur •Invloeden van weer, weg en verkeer op brandstofverbruik •Techniek en uitvoering van het voertuig •Invloed van de chauffeur op het brandstofverbruik •Anticiperend rijgedrag

Duur

1 dag.

Plaats

Rotterdam.

Examen

Na de cursus ontvangen de cursisten een certificaat als bewijs van deelname.

Kosten

op aanvraag. CCV is mogelijk: 7 waarde uren kosten hiervoor € 24,95 p.p. exclusief 21% BTW

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer