ADR Herhaling (N01(2))
Doelgroep

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren en die hun ADR-certificaat Basis willen verlengen. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig ADR-certificaat Basis.

Inhoud cursus

Deze training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte: Theorie: Wettelijke voorschriften Eigenschappen van gevaarlijke stoffen Gevarenklassen van stoffen Eisen aan voertuigen en uitrusting Regels voor het vervoer, laden en lossen Documenten bij het vervoer Persoonlijke beschermingsmiddelen Praktijk: Maatregelen bij een ongeval/incident Eerste hulp

Duur

1 dag.

Plaats

In overleg

Examen

Het examen wordt door CCV afgenomen en volgt zo snel mogelijk na de cursus. Het examen mag pas worden gedaan als alle lessen zijn gevolgd. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het ADR-certificaat Basis uitgereikt. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Kosten

Op aanvraag. CCV is mogelijk: 7 waarde uren kosten hiervoor € 24,95 p.p. exclusief 21% BTW

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer